wyszukiwanie zaawansowane
Strona główna1 » Polityka prywatności

Polityka prywatności

§ 1. Dane osobowe

1. Administratorem danych osobowych jest Przedsiębiorstwo Wielobranżowe DruX sp. z o.o.

z siedzibą: Puszczykowo 62-040, ul. Poznańska 108, KRS 0000027590,posiadające NIP 783-00-07-561, która przetwarza dane osobowe Partnerów Handlowych zgodnie z przepisami ustawy z dnia

29 sierpnia 1997 roku o ochronie danych osobowych (tekst jedn. Dz.U. z 2002 r., nr 101, poz. 926

z późn. zm.) oraz ustawy z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz.U.

nr 144, poz. 1204 z późn. zm.), nazywane dalej P. W. DruX sp. z o.o.

 

2. P. W. DruX sp. z o.o. przetwarza dane osobowe tylko i wyłącznie w celach technicznych oraz w celu

zawarcia, zmiany lub rozwiązania umowy z Partnerem Handlowym, a także zapewnienia jak najwyższej jakości świadczonych usług.

 

3. P. W. DruX sp. z o.o. zapewnia wszystkim osobom, których dane przetwarza w jakimkolwiek

zakresie, realizację uprawnień wynikających z ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 roku o ochronie danych

osobowych, w szczególności prawo wglądu do własnych danych, prawo żądania zmiany i usunięcia

danych oraz prawo wniesienia sprzeciwu w przypadkach określonych w przepisach powołanej

powyżej ustawy. P. W. DruX sp. z o.o. gromadzi dane osobowe zgodnie z obowiązującymi przepisami

prawa i przyjętymi standardami.

 

4. Partner Handlowy ma prawo wglądu do przetwarzanych danych w każdym czasie, jak również prawo do ich poprawiania oraz żądania ich usunięcia.

 

5. Partner Handlowy, w związku z zamiarem zawarcia, zmiany bądź rozwiązania umowy z P.W. DruX,

ma obowiązek aktualizować dane podane w formularzu rejestracyjnym niezwłocznie po podjęciu

 

§ 2. Przekazywanie informacji

1. P. W. DruX sp. z o.o. zapewnia, iż nie przekazuje jakichkolwiek danych podmiotom do tego

nieuprawnionym. P.. W. DruX sp. z o.o. udostępnia dane Partnerów Handlowych jedynie podmiotom

upoważnionym na podstawie powszechnie obowiązujących przepisów prawa.


Przejdź do strony głównej
Oprogramowanie sklepu shopGold.pl